VTM

Wat we niet te zien kregen in 'De Verraders': 'Daarom stemde Véronique De Kock Sarah Puttemans plots naar huis'

door: COS
Véronique De Kock in 'De Verraders'
Afbeelding bron: VTM

Zondagavond was er de bloedstollende finale van 'De Verraders'. Verraders Bart Appeltans en Guy T'Sjoen bleven alsnog buiten schot.

Aan de Ronde Tafel namen zes deelnemers plaats; vier bondgenoten en twee verraders. Verrassend genoeg was het niet Guy T'Sjoen' die de meerderheid van de stemmen kreeg, maar eerst Sarah Puttemans en daarna Elodie Gabias.

Sarahs naam begon te circuleren omdat ze zo close was geweest met verrader Charlotte Van Brabander. Maar nu blijkt iets anders de doorslaggevende factor geweest om haar aan de Ronde Tafel als eerste weg te sturen.

Toen Charlotte moest vertrekken, begon Sarah te huilen. Véronique geloofde dat niet. De voormalige Miss België zat zo diep in het spel dat ze zelfs besloot om de regels te overtreden.

"Drie kwartier lang heb ik met mijn gezicht op de vloer gelegen, kijkend onder de deur, om alles en iedereen die daar voorbijkwam in de gaten te houden", biecht Véronique op in Het Laatste Nieuws.

Véronique zag plots de pantoffels van Sarah en was helemaal overtuigd. "Ik dacht: eureka, ik heb ze! Dat is ook de reden waarom Sarah tijdens de finale als eerste werd weggestemd. Anders was zij zelfs nooit als verdacht naar boven gekomen."