VTM

Wauw! Heel bijzonder wat 'Blind Getrouwd'-deelnemers vlak voor nieuw seizoen doen

door: COS
Blind Getrouwd
Afbeelding bron: VTM

'Blind Getrouwd' gaat binnenkort weer van start. Het achtste seizoen gaat vanaf maandag 4 september al van start.

Vier mannen en vier vrouwen stappen in het avontuur van hun leven: ze trouwen met hun 'perfecte match' die ze nog nooit gezien hebben. De afgelopen jaren deden 58 mensen hetzelfde in de voorbije zeven seizoenen van het VTM-programma.

Voor een heleboel van die vorige deelnemers vond anderhalf jaar geleden een bijzonder moment plaats. VTM nodigde iedereen uit voor een reünie. De deelnemers besloten dat deze week nog eens over te doen in Mortsel.

Op sociale media zien we de ene na de andere foto van (een deel van) het gezelschap. Florence deelt een groepsfoto. "Nog nooit zoveel eerste ontmoetingen gehad die zo vertrouwd aanvoelden", schrijft Florence, die natuurlijk samen met Jiri naar de reünie afzakte.

Op de foto herkennen we heel wat bekende gezichten. We zien natuurlijk Nuria en Stijn uit het eerste seizoen. Ook onder meer Sally, Veerle en Evelien uit het tweede seizoen waren van de partij. Esther uit het derde seizoen en Elke, Tim en Line uit het vierde seizoen tekenden ook present. Uit recentere seizoenen herkennen we Brecht, Dziubi, Christiaan, Candice, Tatiana, Laura en Sven.

Blind Getrouwd-reünie
Afbeelding bron: Instagram @florencevandoorne
Blind Getrouwd-reünie
Afbeelding bron: Instagram @florencevandoorne