Vrouw van Julian Alaphilippe heeft knappe boodschap voor Remco Evenepoel

door: BVDO
Marion Rousse Julian Alaphilippe wielrennen
Afbeelding bron: Photonews

Julian Alaphilippe is weer helemaal terug. De Fransman van Soudal-QuickStep liet zich tijdens de Giro al vele malen zien.

Het waren moeilijke maanden voor Julian Alaphilippe, maar in de Giro d’Italia is de Franse ex-wereldkampioen weer helemaal terug. Hij won al een etappe en was meermaals in de aanval te zien.

Ook zijn vrouw en ex-wielrenster Marion Rousse is in haar nopjes, zeker na alle heibel van de voorbije maanden waarbij zij ook inging tegen uitspraken van Patrick Lefevere.

Maar dat lijkt allemaal verleden tijd en uitgepraat ondertussen. Zozeer zelfs dat Alaphilippe denkt aan een verlenging van zijn contract bij Soudal-QuickStep.

Rousse laat ook weten dat Alaphilippe graag naar de Tour de France zou trekken. “Julian zit in de preselectie voor de Tour”, vertelt Rousse aan Sporza. “Maar 3 weken Giro brengt veel vermoeidheid met zich mee.”

Ze heeft ook een boodschap voor Remco Evenepoel. “De ploeg van Soudal-QuickStep zal gebouwd worden rond Remco Evenepoel, die op het podium mikt. Julian wil zich maar al te graag wegcijferen voor Remco en voor de ploeg. Maar dan mag hij niet te vermoeid uit de Giro komen. Het is de ploeg die beslist.”