Sam Gooris moet er niet aan denken bij zijn kinderen: “Ik zou zot worden”

door: PMN
Kelly, Shania, Kenji, Sam Gooris-Pfaff
Afbeelding bron: VTM

Sam Gooris en Kelly Pfaff delen al 25 jaar lang lief en leed. Met Shania Gooris en Kenji Gooris hebben ze twee kinderen. Shania is graag gezien bij de tv-bazen in ons land.

Het is al lang geen geheim meer dat de tv-bazen heel graag met Shania Gooris in zee zouden gaan. Shania zelf is daar niet voor te vinden. Ze maakt voor radiozender MNM wel een podcast over boeken.

Kenji Gooris zegt op zijn beurt geen nee tegen een carrière op de media. Hij liet eerder al weten dat als er iets leuks op zijn pad komt, hij dat zeker niet gaat weigeren. Voor een programma over sneakers mogen ze hem altijd bellen.

Wie in de media komt, krijgt tegenwoordig ook vaak harde en gemene commentaren op de sociale media. Dat is niet makkelijk om daar op een goede manier mee om te gaan. “Onder de 18 jaar moet je eigenlijk niet op tv komen”, is Kelly Pfaff duidelijk in de podcast ‘Welcome To The AA’.

Sam Gooris zou erg boos worden bij negatieve commentaren over zijn kinderen

“Onze kinderen waren 8 en 9 jaar dat ze het wisten. Wij bekeken altijd eerst de beelden en gaven al dan niet onze goedkeuring. Wij zijn gestopt met ‘De Pfaffs’ omdat Shania twaalf jaar werd en ik wilde niet dat mijn kinderen hun puberjaren op tv kwamen.”

Expeditie Gooris is er gekomen tijdens corona en Shania zei dat ze nog niets gezien had. Zo is dat gekomen. De kinderen zijn nu twintigers en die mindset is nu anders.”

Sam Gooris zou het wel moeilijk hebben als hij negatieve commentaren zou lezen over zijn kinderen. “Ik zou zot worden”, zegt hij.