VTM

Nog nooit eerder gebeurd: Makers van 'Blind Getrouwd' doen opvallende oproep

door: LHX
Blind Getrouwd
Afbeelding bron: VTM

De inschrijvingsperiode voor het nieuwe seizoen van 'Blind Getrouwd' zijn al een tijdje achter de rug. Toch maken de late beslissers onverwacht nog een kans...

De experts van 'Blind Getrouwd' zijn de afgelopen tijd druk bezig geweest met het matchen van de kandidaten die zich hebben aangemeld. Enkele matches zijn al gevonden, maar de makers zijn nog op zoek naar een extra koppel.

Daarom doen ze een opmerkelijke oproep. Ze laten Vlaanderen nu al kennismaken met vier potentiële deelnemers, in de hoop hen alsnog mee te kunnen nemen in het 'Blind Getrouwd'-sprookje.

Die vier, dat zijn Layla, Jonas, Els en Jens. Zij doorliepen het volledige traject al, maar uiteindelijk is het toch niet gelukt om voor hen een match te vinden. "Daarom willen wij nu een extra inspanning doen om voor hen alsnog de ideale partner te vinden", laat expert Sarah Hertens weten.

Layla is 31 jaar en woont in Vlaams-Brabant. Ze werkt als kleuterjuf en heeft een Marokkaanse papa en een Belgische mama. Ze is dol op haar hond, gaat graag uit met haar vriendinnen en is op zoek naar een open-minded, extraverte, empatische en communicatieve man.

(Lees verder onder de video.)

De 28-jarige Jonas woont in een West-Vlaamse stad, waar hij op de vrijetijdsdienst werkt. In bijberoep organiseert hij outdoor teambuildings en steekt hij escape rooms in elkaar. Hij houdt van reizen en zijn hond en hoopt de ideale mix van geborgenheid en avontuur te vinden.

(Lees verder onder de video.)

Els is 31 jaar en woont in Vlaams-Brabant. Ze werkt als accountmanager in een bedrijf dat actief is in de medische cosmetica en esthetische geneeskunde. Ze zou graag haar eigen huidverbeteringsinstituut openen. Ze houdt van sporten, dansen, reizen en is erg zorgzaam.

(Lees verder onder de video.)

Tot slot is er nog de 25-jarige Jens. Hij woont in West-Vlaanderen en werkt als bewakingsagent. Ook is hij lid van een toneelvereniging en maakt hij binnenkort zijn debuut op de planken. Hij zoekt een vrouw met een speelse kant die houdt van sport en avontuur en met wie hij een diepe connectie kan ontwikkelen.

(Lees verder onder de video.)

Wie geïnteresseerd is in één van deze vrijgezellen, moet er snel bij zijn. Ten laatste op 5 mei kan je je inschrijven op vtm.be/blind-getrouwd/schrijf-je-in-voor-blind-getrouwd.