Ambitieuze zanger Steve Tielens triomfeert in het Spaanse muzieklandschap

door: WVDS
Steve Tielens
Afbeelding bron: wvds

Wie zanger en organisator Steve Tielens een beetje volgt, weet dat de artiest ook deze zomer een volgeboekte agenda had. En voor hem gaat de zomer gewoon nog even door in het buitenland. Hij trekt opnieuw naar Spanje maar dat is nog niet alles.

Zo trekt Steve naar het zonnige Spanje en breidt hij zijn optredens ginds ook uit. De talrijke Vlamingen in Spanje kunnen dus ook genieten van de ambiance die Steve en de andere artiesten brengen op het podium.

Benidorm

Zijn eerste stop is in Benidorm. Dit jaar organiseert Steve Tielens al voor de tweede keer de formule ‘Vlamingen feesten in Benidorm’. En dat blijkt een enorm succes, zo blijkt.

“Voor onze reis en optredens in Benidorm zitten we dit jaar al aan een verdubbeling van inschrijvingen.” 

“De reis gaat door van 23 tot 30 september. En Steve komt niet alleen. Hij wordt onder meer vergezeld door 2Fabiola, Sergio, Wendy Van Wanten. Zij verwennen het publiek op 27 september.

Wil je langsgaan? Alle informatie vind je hier.

Torrevieja 

En daar blijft het niet bij voor Steve. “Daarna trek ik verder naar Torrevieja in Spanje. Daar ga ik optreden op 3 oktober tijdens ‘Fiesta Blanca 2023 of Witte Straatfeesten 2023’.“

Hier treden naast Steve nog enkele andere topartiesten op zoals Willy Sommers en Frans Bauer, en nog vele anderen.

“Ik ben stilaan voet aan de grond aan het krijgen in Spanje. De organisatoren hebben mij vorig jaar bezig gezien op de eerste editie van ‘Vlamingen feesten in Benidorm’ en zo is die bal aan het rollen gegaan.”

“Als mensen zien dat je de zaken goed aanpakt en succesvol bent, komen nieuwe opportuniteiten sowieso op je pad. Dat is althans mijn ervaring”, vertelt Steve enthousiast.

‘Fiesta Blanca’ is een feest met een groot hart, dat zich inzet voor een nobel doel. Het biedt steun aan SJD - Hospital Sant Joan de Déu, het Kinderkankerfonds in Barcelona.

Wil je meer informatie? Je vindt het hier.

Marbella

En iedereen die Steve kent, weet dat hij barstensvol ambitie zit. “Volgend jaar ga ik mogelijk ook nog Marbella aandoen”, kondigt hij aan bij ons. De sfeer in Spanje bevalt Steve duidelijk. “Mensen zijn ginder sowieso in vakantiesfeer waardoor ze toch nog iets uitbundiger zijn”, besluit Steve ons gesprek.