Steve Tielens openhartig over verlies van Monique: "Dat was voor mij een hel"

door: WVDS
Steve Tielens
Afbeelding bron: wvds

Schlagerzanger Steve Tielens en Monique werden een heel bekend duo door het programma ‘The Show Must Go On’. Maar eind vorige jaar verloor Steve’s maatje op 76-jarige leeftijd haar gevecht tegen kanker.

“Dat was voor mij een hel, iemand verliezen die zoveel voor mij betekend heeft. Monique ondersteunde mij enorm in mijn carrière zowel vriendschappelijk als financieel. Zo heeft ze me twee cd’s laten opnemen en een studio gefinancierd zodat ik zelf mijn muziek kon opnemen”, vertelt Steve Tielens aan Showbizz24. 

Monique was de stuwende kracht achter de zanger: “Ze wilde mij verder zien geraken in de muziekwereld en me daarbij steunen. Monique zag me echt als een zoon en zij spoorde me aan om dingen te ondernemen en door te zetten. Ik heb haar nooit om zaken gevraagd. Ze kwam met die initiatieven naar mij geheel vanuit zichzelf.”

Steve weet nog hoe het voelde toen ze overleed. “Het is alsof je een dirigent wegneemt bij zijn orkest. Ik moet daarmee leren omgaan, mee leren leven. Dat is zeker niet gemakkelijk, want zij was iemand die een grote waarde in mijn leven had."