Axana Ceulemans kent het leven van een K3’tje door en door: "Dat zuigt hen leeg"

door: WVDS
Julia Boschman K2 zoekt K3
Afbeelding bron: VTM

Axana Ceulemans was tot twee jaar geleden als choreograaf de ‘mama’ van de K3 leden. Zij heeft alle voorgangers van Julia gekend.

 

Axana Ceulemans weet hoe zwaar het leven bij K3 kan zijn. Sinds 1999 was zij de vaste choreograaf van K3. “Ik was vooral het luisterende oor van alle voorgangers van Julia.”

“Ik weet wat het is om elke dag te moeten presteren. Een slechte dag of ziek zijn, kan je je niet permitteren. Dan moet je bij iemand kunnen ventileren” De choreografe vindt het dan ook broodnodig dat Julia goed begeleid wordt. 

Zo vangen niet alleen Marthe en Hanne het nieuwe K3’tje op, vertelt ze nog in Het Nieuwsblad. De K3 familie bestaat onder meer ook uit een choreograaf, spraak- en stemcoaches, manager en producers.

"K3 is topsport. Niet de optredens zuigen je leeg, wel de verplichtingen errond en het slaapgebrek. Uitgaan of naar het verjaardagsfeestje van je mama gaan, lukt niet. K3 werkt elk weekend tot laat. De agenda zit propvol. Maar de meisjes krijgen er veel voor terug. En ze hebben de passie om dat vol te houden", besluit Axana.

Download nu de gratis app van Redactie24