Bart Kaëll verbaast iedereen met onthulling over zijn affaire

door: LHX
Bart Kaëll
Afbeelding bron: Photonews

In 'James De Musical' zijn deze week Bart Kaëll (62) en Luc Appermont (73) te gast. Ze hebben het daarbij onder meer over een van de mindere periodes tijdens hun relatie.

Al meer dan 40 jaar zijn Bart Kaëll en Luc Appermont samen. Ze zijn nog steeds erg gelukkig, maar dat is niet altijd zo geweest. In 'James De Musical' vertellen ze over een dieptepunt in hun relatie.

"Ik ben één keer verliefd geworden op een andere jongen", vertelt Bart. Er is een reden waarom hij het woord 'jongen' gebruikt. "Hij was tien jaar jonger dan ik", onthult hij. "Ik wou dat leeftijdsverschil ook eens proberen", voegt hij er voor de grap aan toe.

De 'jongen' was een koorlid bij 'Tien om te Zien'. Maar dat heeft eigenlijk niet heel lang geduurd, omdat ik Luc graag bleef zien. Het was een passionele verliefdheid. Ik zeg altijd: passionele verliefdheid is een soort ziekte. Het is chemie in je hersenen."

Een schuldgevoel heeft hij er achteraf niet over. Sterker nog, het is Luc Appermont die zich schuldig voelt. "Luc was in die tijd een beetje mijn mentor", verklaart Bart. Hij stuurde Barts leven erg, waardoor hij het gevoel had dat hij in een keurslijf gevangen zat. "Maar dat hebben we uitgepraat", klinkt het. Daardoor duurde de affaire maar twee à drie weken.

Download nu de gratis app van Redactie24