Kijkers van 'James De Musical' trekken opvallende conclusie over Bart Peeters

door: LHX
Bart Peeters.jpg
Afbeelding bron: GoPlay

In het tweede seizoen van 'James De Musical' krijgt opnieuw een hele resem BV's een musical over zijn of haar leven voorgeschoteld. Deze week was Bart Peeters aan de buurt.

James Cooke en zijn team hebben opnieuw het onderste uit de kan gehaald voor de aflevering over Bart Peeters. De kijkers zijn dan ook ontzettend onder de indruk, zo blijkt op sociale media.

"Een prachtige uitzending die doordrong tot op het bot", wordt er onder meer geschreven. "Lachen en wenen, het heeft me echt ontroerd." "Dit is voor mij tot dusver de allerbeste uitzending!", klinkt het zelfs.

Niet alleen het vakmanschap van de musicalacteurs, maar ook Bart Peeters zelf laat een diepe indruk na. "Het is nog maar eens bewezen: Bart is een kanjer om u tegen te zeggen", wordt er gereageerd. "Hij is goudeerlijk maar ook zo puur. Echt een man met het hart op de juiste plaats."

Zelfs mensen die nooit fan van hem waren, zijn van gedacht veranderd, zo blijkt. "Ik heb hem nooit gemogen en heb altijd gezegd dat dat nooit zal veranderen", schrijft iemand. "Maar eigenlijk is hij wel een zalige kerel."

Download nu de gratis app van Redactie24