Stephanie Planckaert doet enorm schrikken: "Daardoor ben ik in het ziekenhuis beland"

door: COS
Stephanie Planckaert
Afbeelding bron: Eén

Donderdag 5 januari krijgt James Cooke niet één of twee gasten op de bank in 'James De Musical', maar een hele familie. De Planckaerts krijgen vijf muzicalscènes over hun leven te zien.

Ook Stephanie Planckaert en echtgenoot Christopher Timmerman nemen plaats tegenover James Cooke. Bij hen wordt de eerste zwangerschap van Stephanie aangehaald. De dochter van Christa en Eddy Planckaert was amper 16 jaar oud toen ze zwanger was van Iluna.

Plots had iedereen een mening. "Dat was heel moeilijk. Ik ben daardoor ook even in het ziekenhuis beland, toen ik zwanger was", onthult Stephanie bij James. "Omdat ik het wel las. Mensen zeggen: 'Lees dat niet. Kijk daar niet naar. Luister daar niet naar.' Maar je doet dat wel."

"Je bent daarmee bezig en je wil ook weten: waarom zouden die mensen zo'n dingen denken van mij? Of waarom vinden ze het zo fout? Misschien is er wel iets van waar", bedenkt Stephanie zich in 'James De Musical'.

"Ik heb getwijfeld aan mezelf vooral. Zijn wij dan zo dom? Hebben wij het niet goed gedaan? Hebben wij niet alles goed bekeken? Alles wat er op je afkomt, je neemt dat op. En je onthoudt ook echt de slechte dingen. Dat is heel jammer, maar op die leeftijd kan je dat nog niet goed relativeren."