Om stil van te worden: James Cooke met de mond vol tanden door enorme verrassing

door: COS
James Cooke in 'De Tafel van Vier'
Afbeelding bron: GoPlay

James Cooke had deze week fantastisch nieuws te delen. Op 4 februari brengt James zijn programma 'James De Musical' naar de Lotto Arena. Natalia, Margriet Hermans, Willy Sommers en Bart Peeters zullen in hun eigen musical spelen.

James Cooke ging het grote nieuws dinsdag bij MNM vertellen. Daar stond hem een leuke verrassing te wachten. De gasten van het huidige tweede seizoen van 'James De Musical' hadden even de tijd genomen om een boodschap op te nemen voor James.

"Ik heb te gast mogen zijn in jouw 'James De Musical'. Ik denk daar nog vaak aan terug en ga ook heel graag kijken als het uitgezonden wordt. Maar als er één is die een musical verdient, dan ben jij het!", klonk het bij Bart Peeters. Ook voor Astrid Coppens was het "een moment dat ze nooit zal vergeten".

"Ik hoop dat de kijkers even veel genieten zoals wij genoten hebben van de opname van 'James De Musical'. Hoe jij je ontwikkeld hebt, niet alleen als televisiemaker, maar ook als presentator, dat verdient het grootste respect", vindt Luc Appermont. "Dat doet mij altijd iets als Luc iets zegt", reageert James.

"Merci voor de musical. Ik had er niet om gevraagd, maar ik was er zeer blij mee", lacht Erik Van Looy. "Dikke merci om zo'n prachtige musical te maken over onze familie. Het was hartverwarmend en zo schoon. De liefde was zo tastbaar, ook waarmee jullie dat gemaakt hebben", zegt Stephanie Planckaert.

"Baby, dankjewel dat ik van jou een musical heb gekregen. Ik ben daar ongelooflijk trots op, maar ik ben vooral heel dankbaar. Da's echt een van de schoonste cadeaus die iemand ooit aan mij heeft gegeven", zegt goede vriendin Karen Damen. "Maar, mannen, zo tof!", aldus James.