Kato Callebaut en Tom Dice zouden het graag zien: "Deze artiesten verdienen een plek in 'Liefde Voor Muziek'"

door: ISL
Afbeelding bron: Photonews

Het populaire VTM-programma 'Liefde Voor Muziek' heeft voor Kato Callebaut en Tom Dice van The Starlings heel wat betekend. Buiten vriendschappen voor het leven, leverde het hen ook hits zoals 'Little Submarine' op. Hun carrière kreeg na het programma een enorme boost. 

Kato Callebaut en Tom Dice kijken in een interview met Showbizz24 graag terug op hun 'Liefde Voor Muziek'-ervaring. Maar het koppel kijkt ook vooruit, want welke artiesten zouden zij nog graag zien in het programma?

"Veel mensen", antwoordt Kato spontaan. "Ik ben heel blij dat Ozark Henry meedoet, want daar zat ik zelf op te wachten. Verder denk ik nog aan Daan, Novastar, Raymond van het Groenewoud en Will Tura."

"'Liefde Voor Muziek' is superleuk om te doen, ongeacht je carrière erdoor wordt geboost wordt", wil de zangeres nog kwijt. En daar pikt Tom op in: "Ik denk dat je er niet moet instappen met als doel om een hit te maken, want dan ben je niet bezig met mooie muziek maken. Je moet jezelf echt kunnen tonen, wie je bent als artiest."

Bekijk het volledige interview in de video hieronder.