Na enorme 'Eurosong'-teleurstelling: 'The Starlings' krijgen dan toch geweldig nieuws te horen

door: STG
Afbeelding bron: Instagram

'The Starlings' zijn nog maar amper bekomen van een zware teleurstelling. Ze eindigde tweede in de preselecties van 'Eurosong'.

Gustaph zal ons land vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival. Iets wat heel wat kijkers niet hadden zien aankomen. Hij won met amper één puntje verschil van 'The Starlings'. Tom Dice reageerde na de uitzending erg teleurgesteld.

"Er is amper over onze performance, stemmen en muziek gepraat. Het voelde als een gebrek aan respect voor het werk dat hierin is gekropen. We stellen ons heel veel vragen. Of we daar een eerlijk antwoord op zullen krijgen van die mensen, daar twijfel ik aan", klonk het afgelopen zondag nog.

Al kwam er vanochtend dan wel fantastisch nieuws voor Tom en Kato.  Q-DJ Joren ging ze vanochtend bij hen thuis verrassen. "De week na 'Eurosong' is een rollorcoaster, denk ik", klinkt het mysterieus. “We zijn overladen met positieve reacties. Daar zijn we echt heel blij om", klinkt het bij Kato.

Joren heeft dan ook een grote verrassing bij voor 'The Starlings'. Ze zijn de komende week Q-topschijf op de radio. Het nummer zal dus heel regelmatig op de zender te horen zijn.

Tags starlings