Tom Dice en Kato Callebaut kondigen groot nieuws aan

door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram/VTM/Liefde voor Muziek
Tom Dice en Kato Callebaut hebben met hun ontroerende covers in ‘Liefde voor Muziek’ alle harten veroverd. Het muzikale duo is ook al twee jaar een liefdeskoppel. In Story onthult Kato dat ze heel graag kinderen willen.

Begin volgend jaar staan Tom Dice en Kato Callebaut als ‘The Starlings’ op het podium in de Lotto Arena. Op 14 februari, toevallig of niet dé hoogdag van de romantiek. Zal Tom zijn Kato daar misschien verrassen met een huwelijksaanzoek? “Misschien breng je mij wel op een idee”, lacht Tom in Story. “Maar nee, voorlopig hebben we geen plannen in die richting.”

Kato en Tom hebben wél een grote kinderwens. “We willen sowieso graag kinderen, maar dat is nog te vroeg. Onze focus ligt op de muziek”, zegt Kato. Het koppel staat helemaal niet stil bij de mogelijkheid om ooit uit elkaar te gaan. “Je stapt in een relatie omdat je mekaar graag ziet, en met de bedoeling om de rest van je leven samen te blijven. Als je op voorhand denkt aan wat er allemaal kan mislopen, begin je er beter niet aan.”