Niels Destadsbader blikt vooruit: 'Denk dat die artiest de Zomerhit gaat winnen'

door: LHX
Niels Destadsbader en Siska Schoeters
Afbeelding bron: VRT

Niels Destadsbader heeft al vier keer de Zomerhit gewonnen en is dit jaar opnieuw genomineerd. Hij zal het programma ook presenteren, samen met Siska Schoeters.

Op Radio 2 vertelt Niels Destadsbader dat hij lang heeft nagedacht of hij net voor de zomer een single wilde uitbrengen. Omdat hij 'Zomerhit' al presenteert, wist hij immers niet goed of hij ook iets als zanger wilde doen. 

Hij besloot uiteindelijk toch om ervoor te gaan, wat hem opnieuw een nominatie heeft opgeleverd. Toch denkt hij dat hij de trofee dit jaar niet gaat winnen. 

"Ik heb het gevoel dat het dit jaar de hit van Metejoor & Snelle zal worden", zegt hij. "Want Joris is heel goed bezig. Hij is een toffe gast ook, hij verdient dat." Het feit dat ook Snelle erg populair is, speelt ook mee: met z'n tweeën hebben ze immers een grote achterban.

Toch ziet Niels erg veel sterke concurrentie. "Pommelien Thijs met 'Ongewoon'... Volgens mij wordt dat de grootste hit, als het gaat over hoeveel het gedraaid wordt", denkt hij. "En met Regi ben je nooit klaar. En dan zijn er ook nog zestien andere leuke mensen...."