Aaron Blommaert doet opmerkelijke bekentenis: “Vind ik eigenlijk niet zo tof”

door: ASX
Aaron Blommaert als Raven in 'Familie'
Afbeelding bron: VTM

Zijn eerste single Zonde is meteen een schot in de roos voor Aaron Blommaert, Vlaanderens nieuwste golden boy. Al 13 weken draait Zonde mee in de Ultratop 50 en er is nog meer goed nieuws voor de jonge zanger, die vorige week 21 werd.

Zonde maakt namelijk kans om dit jaar ‘Zomerhit’ te winnen. Al lijkt Aaron zelf daar totaal niet mee bezig te zijn. Dat vertelde hij zelf in een interview met HLN Showbits.

“Ik weet eigenlijk niet of het echt mijn ambitie is om te winnen”, bekent Aaron. “Opeens kwam die nominatie binnen en besefte ik: Ah ja, dat bestaat ook nog allemaal”, grapt de acteur uit ‘Familie’.

Winnen is voor de presentator van ‘Tien Om Te Zien’ allesbehalve belangrijk. Sterker nog, Aaron is geen fan van het wedstrijdgegeven. “Ik vind dat op zich niet zo heel tof, ik vind het gewoon leuk om hier te zijn”, bekent Aaron.

Verrassend! De zanger kroop eerder dit jaar in het tovenaarspak voor het derde seizoen van ‘The Masked Singer’. Ook een wedstrijd nochtans, die Aaron overigens wist te winnen.