Margriet Hermans onthult straf verhaal: “Bodyguards meegenomen naar optreden”

door: ASX
margriet hermans
Afbeelding bron: Photonews

Sinds haar deelname aan ‘Liefde Voor Muziek’ is Margriet Hermans helemaal terug van weggeweest. Dat Margriet nog steeds populair en geliefd is bij het grote publiek, bewees haar overwinning deze zomer bij Zomerhit. De zangeres van ‘Lekker blijven hangen’ geniet met volle teugen van de vele optredens die ze mag geven, al was dat ooit wel anders.

Margriet was begin jaren 2000 een tijdlang politiek actief en zetelde in het Vlaams parlement. Niet zonder risico, zo blijkt nu. In ‘De Weekwatchers’ op Radio2 vertelt de zangeres over de bedreigingen die ze naar het hoofd geslingerd kreeg.

“Ik weet nog goed dat ik naar een optreden moest en dat de organisatoren bedreigd werden. Als ik op het podium zou komen, zouden ze toeslaan”, vertelt Margriet aan Ruben Van Gucht. “Ik wou daar niet aan toegeven, dus ik ging naar het optreden”, gaat het verder.

De zangeres nam wel enkele voorzorgsmaatregelen. “Ik had wel twee bodyguards meegenomen. Twee uit de kluiten gewassen kerels. Ik voelde me daar goed bij en uiteindelijk is er ook niks gebeurd”, besluit Margriet.