Niels Destadsbader met tranen in de ogen: “Ben op haar sterfbed gaan zitten en heb dit gezegd”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews

Niels Destadsbader heeft een vreselijke periode achter de rug. Zo was er onder meer de dood van Johny Voners.

Johny speelde de rol van Xavier in ‘FC De Kampioenen’. Het was voor elke acteur van de reeks een zware klap, ook voor Niels Destadsbader. “En meteen daarna ben ik een heel goede vriendin verloren”, vertelt Niels in ‘Gert Late Night’. “En nog eens daarna een heel goede vriend. Die gingen alle drie na elkaar."

Door de coronamaatregelen kon Niels ook geen afscheid nemen. “Maar ik heb het toch gedaan”, is hij eerlijk. “Ik ben op het sterfbed gaan zitten bij mijn vriendin en mijn maat. Ik heb gezegd: ‘Fuck it’. Je kunt niet iemand die zoveel voor je betekent...Daar niet naartoe gaan om die nog één keer vast te pakken.”

"Speciaal voor haar een liedje geschreven"

“En Caroline was echt een van mijn allerbeste vriendinnen. Voor haar heb ik zelfs nog een liedje geschreven. Ik heb het haar laten horen. Ik heb haar vastgepakt. Ik heb haar gezegd dat ik haar graag zie. Daarna ben ik weggegaan...Een beetje daarna kreeg ik telefoon dat ze weg was.”

“Haar begrafenis was ook heel raar. We waren met vijftien mensen. Ik mocht daarbij zijn. Ze had ook gevraagd om het daar te draaien. Dat hebben we ook echt gedaan. Dat deed wel veel voor mij.”