Sasha Rosen trekt aan alarmbel en deelt erg triest nieuws over zoontje: "Wil tegen niemand praten"

door: STG
Sasha Rosen en Davy Gilles
Afbeelding bron: Photonews

Sasha Rosen heeft in 'Schone Vrouwen', een podcast van Caroline Rigo en Cynthia Reeckmans openhartig verteld over haar zoon Beau. Haar verhaal doet iedereen naar de keel grijpen. De actrice besloot dan ook om meteen aan de alarmbel te trekken.

Sasha Rosen deelt al heel wat jaren lief en leed met Davy Gilles. in 'Schone Vrouwen', een podcast van Caroline Rigo en Cynthia Reeckmans vertelt de zangeres openhartig over de lijdensweg van haar zoon Beau.

Tijdens de coronacrisis had Sasha een lege agenda, waardoor ze zich begon om te scholen tot kindercoach. “Ik had toen toch zeeën van tijd, want optreden kon ik niet. De opleiding was wel intensief, maar dit was het ideale moment om zoiets te ondernemen", vertelt ze aan Het Laatste Nieuws.

Het idee ontstond nadat ze al heel wat psychologen had geconsulteerd met haar zoon Beau. Ze ontdekte al snel dat hij ‘hss’ had: high sensation seeker. Hoogsensitief maar, in tegenstelling tot andere hoogsensitieve mensen, heel extravert", legt Sasha uit. "Hij is als een chauffeur die op de gas- en de rempedaal ­tegelijk wil drukken."

En dus zocht het koppel naar een oplossing voor hun zoon. Wat volgde waren heel wat gesprekken met kindercoaches en psychologen. "Hij deed dat écht niet graag en vond het zinloos”, legt ze uit. “Maar Beau sprak wél nog gemakkelijk met mij", aldus Sasha.