Sasha en Davy zorgen voor verrassing van formaat: "Speelden al langer met dat idee"

door: STG
Sasha Rosen en Davy Gilles
Afbeelding bron: Photonews

Sasha & Davy zijn intussen al dertien jaar getrouwd. Maar ook professioneel klikt het bijzonder goed. Ze maken al jaren muziek samen, en komen nu ook met een verrassing van jewelste voor de fans.

Sasha & Davy hebben al heel wat hits op hun palmares staan. Aan het einde van de zomer komt daar allicht nog een nummer bij. 

Met ‘Een Zomeravond Met Jou’, de Vlaamse versie van de Italiaanse hit ‘Sarà Perché Ti Amo, scheerden ze elf jaar geleden al hoge toppen, maar dat succes willen ze nu overtreffen.

“We speelden al een tijdje met het idee om een nieuwe versie uit te brengen. Het is nog steeds één van onze favoriete nummers die we nog altijd brengen tijdens onze optredens”, zegt Davy in Het Laatste Nieuws. “Door het hernieuwde succes van het originele nummer leek het ons nu het perfecte moment om deze remix uit te brengen, zodat er ook met de Vlaamse versie kan worden meegezongen", klinkt het.

“In no time hebben we dit met ons allen uitgewerkt”, zegt Davy. Volgende week stellen ze het nummer officieel voor tijdens de laatste reeks opnames van 'Tien Om Te Zien'.