Sven Ornelis komt tot onrustwekkende vaststelling bij doktersbezoek

door: ASX
Afbeelding bron: Photonews

Het moet even slikken geweest zijn voor DJ Sven Ornelis. De JOE-radiopresentator voelde zich al een tijdje niet lekker in zijn vel en ging te rade bij zijn huisarts. Daar kwam de radiomaker tot een zorgwekkende vaststelling. Via Instagram laat Sven weten wat er precies aan de hand is.

“Ik moet dringend vermageren, pilletjes nemen en meer rusten”, vertelt de presentator. Dit verdict kreeg Sven Ornelis te horen na zijn doktersbezoek. Reden van het bezoek: Sven had last van een veel te hoge bloeddruk waardoor hij erg duizelig was.

Tijdens zijn doktersbezoek werd de presentator gewogen en kwam daar tot een minder fraaie vaststelling. “De laatste keer dat hij me gewogen had was in 2016 en toen woog ik 76 kilo. Vandaag weeg ik opnieuw 97 kilo”, schrijft Sven op zijn blogpagina Would Be Chef.

De presentator ging jaren geleden succesvol de strijd tegen de kilo’s aan. Dat hij opnieuw bijgekomen is, vindt Sven Ornelis dan ook betreurenswaardig. “Ik ben een beetje boos ook op mezelf en wat ontgoocheld. Ik heb 11 jaar geleden zo’n grote inspanningen gedaan om af te vallen en toch heb ik me nadien weer laten gaan”, klinkt het teleurgesteld.

Sven blijf weliswaar niet bij de pakken zitten en belooft opnieuw gezonder te gaan leven. “Ik ga me weer proberen te herpakken. Ik hoop dat ik mijn gewicht en gezondheid weer onder controle ga krijgen”, luidt het hoopvol. Wij geloven er alvast in. Veel succes, Sven!

Sven Ornelis doktersbezoek
Afbeelding bron: Instagram @svenornelis
Sven Ornelis doktersbezoek2
Afbeelding bron: Instagram @svenornelis