Rani De Coninck over haar comeback bij JOE: “Heel moe na die grote stap”

door: ASX
Rani De Coninck in 'De Allerslimste Mens ter Wereld'
Afbeelding bron: GoPlay

Fantastisch nieuws van radiomaakster Rani De Coninck. Na een korte break van een dikke maand is de gewezen Miss Belgian Beauty opnieuw te horen op JOE. Via Instagram laat de immer sympathieke Rani weten hoe het intussen met haar gaat.

Het was best schrikken toen bekendgemaakt werd dat het mentaal wat minder ging met de goedlachse Rani en ze daarom noodgedwongen even de pauzeknop induwde. “Ik wil tijd nemen om mijn verdriet te verwerken”, klonk het in een pakkende brief die door collega Raf Van Brussel eerder deze maand voorgelezen werd.

Na veertig dagen radiostilte werkt Rani aan haar comeback, meer bepaald vanuit de Oostenrijkse bergen. “Mijn baas vroeg me of de bergen me geen deugd zouden doen. Ideaal om daar in de eeuwige sneeuw, vanop afstand, weer met Raf achter de micro te kruipen”, vertelde Rani eerder deze week.

Zo geschiedde. Vanuit het Oostenrijke Fieberbrunn presenteert Rani ‘Joe Ski’ aan de zijde van haar collega en goede vriend Raf Van Brussel. De gezonde berglucht zette Rani ook aan om weer aan het sporten te slaan.

“Weken niet gesport, behalve gewandeld. Let’s do this, want bewegen is key om ook dat kopke weer in optima form te krijgen”, klonk het vastberaden gisterochtend. Na haar sportsessie deelde Rani nog een selfie: “Heel moe na die grote stap. Nu in alle rust iets eten, mezelf opladen, uitzending voorbereiden en proberen te antwoorden op de vele ontroerende reacties op mijn terugkeer. Jullie zijn zo lief!”

Rani De Coninck
Afbeelding bron: Instagram @ranideconinck
Rani De Coninck
Afbeelding bron: Instagram @ranideconinck