Bridget Maasland krijgt vreselijke commentaar: Ze laat zich niet doen

door: LHX
Bridget Maasland
Afbeelding bron: Instagram @bridgetmaasland

Bridget Maasland staat al meerdere decennia in de spotligts. In november dit jaar wordt ze vijftig jaar.

Bridget Maasland is onder meer bekend als presentatrice, model en danseres. Op Instagram post ze regelmatig beelden van zichzelf. 

Zo deelde ze eind vorige week een reeks foto's en video's waarin ze onder meer poseert in enkele verschillende outfits. De reacties die ze erop krijgt, zijn niet allemaal even positief.

"Nu toch maar eens stoppen, je wordt er niet mooier op", klinkt het onder meer bij een zekere Fien. Bridget laat dat niet zomaar ongestraft gebeuren en bijt van zich af.

"Ik vind het zo bijzonder dat mensen ongevraagd advies geven over hoe ik eruit zou moeten zien", antwoordt ze diplomatisch. Het blijkt niet voldoende te zijn. "Jij laat jezelf toch steeds zien? Doe dat dan niet, dan krijg je ook geen commentaar", reageert een andere vrouw.

"Ik laat mij door mijn werk heel vaak zien, en door middel van Instagram laat ik fans/volgers mee kijken in mijn leven", schrijft Bridget vervolgens. "Daar is het voor bedoeld, niet om mensen te beoordelen op hun uiterlijk, leeftijd of sekse."

"Als jij iemand op straat tegenkomt, zeg je dat toch ook niet uit het niets tegen hem of haar?" Hopelijk is dit keer de boodschap wél aangekomen...