Bridget Maasland getuigt over grensoverschrijdend gedrag: "Snap nu pas hoe ik hierdoor voor het leven ben getekend"

door: COS
Bridget Maasland
Afbeelding bron: Instagram @bridgetmaasland

Bridget Maasland, onlangs nog te zien als vervangster van Geraldine Kemper in 'Big Brother LIVE', heeft op Instagram een pakkende getuigenis neergepend. Ze vertelt daarin hoe ze als jong meisje twee keer met grensoverschrijdend gedrag te maken kreeg.

Op een foto die Bridget Maasland op Instagram deelt is de Nederlandse presentatrice 9 jaar oud en al slachtoffer van grensoverschrijdend gedrag. Het gebeurde op school. Toen Bridgets ouders op een bijeenkomst de leraar wilden confronteerden, stonden ze er alleen voor. Zelfs de politie trok z'n handen ervan af.

"Nog steeds kan ik slecht tegen onrechtvaardigheid. Heb ik moeite met vertrouwen en heb ik vaak het gevoel dat ik niet gehoord word", zegt Bridget in haar Instagram-post. "Helaas was dit niet de enige nare ervaring met seksueel grensoverschrijdend gedrag van een man in een hogere positie."

Op haar veertiende kreeg ze er in Warschau als model ook mee te maken. "Daar is de opdrachtgever zelfs mijn slaapkamer ingekomen, bij mij op bed komen zitten en heeft hij mij over mijn lijf gestreeld. Ik deed alsof ik sliep waardoor hij gelukkig is gestopt. Ik snap nu pas hoe ik hierdoor voor het leven ben getekend!"