André Hazes op zijn hoede: “Als ze de kans krijgen om me te pakken, zullen ze dat niet laten”

door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Op liefdesvlak heeft André Hazes een turbulente periode achter de rug. Hij verliet zijn vrouw Monique Westenberg voor een kort avontuur met Bridget Maasland, om vervolgens terug te keren naar zijn vrouw.

"Er is heel veel gebeurd, ja. Dus ik ben blij dat ik weer thuis mag komen. Maar Monique en ik zijn al die tijd vrienden gebleven en al die maanden is de liefde tussen ons nooit echt weggeweest. Er is heel veel gezegd en geschreven. En als mensen de kans krijgen me te pakken, zullen ze dat niet laten”, merkt André Hazes op in Het Laatste Nieuws.

“Maar zolang ik, Monique en mijn kind weten hoe het echt zit, is dat voldoende. Dat vind ik het allerbelangrijkste. En als het allemaal zo respectloos was gegaan als de media het laten uitschijnen, had Monique me nooit teruggenomen."

André Hazes heeft sinds korte tijd ook een boon voor Karen Damen. Ze leerden elkaar kennen tijdens het VTM-programma ‘Liefde Voor Muziek’. “Zij is zo'n leuk wijf. Ik was destijds negen jaar en verliefd op die rooie van K3. En dan mag je zeventien jaar later plots samen een week op vakantie. Bleken we meteen ook zo'n klik te hebben."