Frans Bauer verrast met gigantische ommezwaai: "Bijna terug de oude Frans"

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Frans Bauer besloot begin dit jaar zijn leven drastisch om te gooien. Zo weinig mogelijk ongezond voedsel en zoveel mogelijk sporten.

Frans Bauer zet nog steeds door met zijn goede voornemen. De zanger is intussen al 28 kilogram kwijtgespeeld. "Ik moet er nog zeven en dan ben ik de oude Frans die hij ooit was", zegt hij aan RTL Boulevard.

"Ik train gemiddeld rond de 15 kilometer, vier keer in de week", vertelt Frans. "Dan nog de krachttraining, het fietsen en het wandelen met Maris." Het zorgde ervoor dat hij al onder zijn streefgewicht belandde. Nu wil hij natuurlijk meer.

Een wasbordje heeft hij nog niet. "Over een aantal weken kan het zo zijn dat ik op Gran Canaria ga paraderen met een geweldig lijf", lacht hij. De familie gaat immers voor het eerst sinds lange tijd weer samen op vakantie.

Eerst was er natuurlijk de coronapandemie die iedereen thuis hield. Daarna werd Mariska Bauer getroffen door een herseninfarct. Intussen is zij erg goed hersteld en kan de familie uitkijken naar een deugddoende vakantie.