Nieuwe eigenaars ‘Chateau Meiland' staan met mond vol tanden: "Kenden we totaal niet"

door: STG
Martien Meiland
Afbeelding bron: SBS Belgium

Momenteel doet het hardnekkige gerucht de ronde over de Meilandjes. Recent kondigde de familie nog aan dat er een nieuw seizoen komt van Chateau Meiland.

Gisteren brachten we op Redactie24 al het gerucht dat Martien en Erica Meiland een pension zouden gekocht hebben. De woning zou op loopafstand van Noordwijk zijn gelegen en dichtbij het strand en de boulevard. Dat meldt Shownieuws. 

Ook over de prijs van het nieuwe gebouw doen heel wat geruchten de ronde. Zo zou Martien en Erica 1,5 miljoen euro neergeteld hebben om het pand te kopen. Gelukkig heeft ook hun vorige pand nu eindelijk nieuwe eigenaars. Omroep Brabant brengt vanochtend het nieuws naar buiten over de nieuwe eigenaars.

De nieuwe kopers hebben wel een opmerkelijke vaststelling gedaan toen ze het kasteel gingen bezichtigen. “Niemand binnen ons gezin kende de serie”, klinkt het. Nadat haar zoon de advertentie van het kasteel tegenkwam besloten ze naar Frankrijk af te reizen.

“Nadat we in januari waren gaan kijken, hebben we wel een aantal afleveringen bekeken", aldus Monique, de nieuwe eigenares. Naar aanleiding van de bekendheid van het gebouw kampen ze regelmatig met nieuwsgierige kijkers. “Wij vinden dat erg leuk. Die mensen weten vaak meer van het kasteel dan wij weten. Zo leren wij dus ook wat”, lacht Monique.