Ex van Martien Meiland reageert op Martiens opvallende beslissing: “Kennelijk is hij geschrokken”

door: LHX
Afbeelding bron: Instagram @martienmeiland

Martien Meiland is getrouwd met Erica Meiland, maar in 2016 had hij kort een relatie met Daan de Mooij. In zijn biografie schetste hij geen fraai beeld van hem.

Martien Meiland vertelt in zijn biografie onder andere dat hij het was die een punt achter de relatie met Daan zette. Bovendien beweert hij dat de twee geen seksuele relatie hadden. “Ik dacht: nee, ik moet het niet.”

Na de publicatie liet Daan weten dat daar niets van waar is. “Ik ben degene die onze relatie heeft verbroken”, vertelde hij toen in Story. “En wij zouden in het jaar dat we samen waren geen seks hebben gehad? Wat een belachelijke opmerking.”

Die reactie heeft blijkbaar indruk gemaakt op Martien. In de tweede druk van zijn biografie is het stuk over Daan geschrapt. “Kennelijk is Martien geschrokken van mijn kant van het verhaal”, zegt Daan in Story.

Martiens beslissing heeft misschien wel iets te maken met het feit dat hij weer naar Noordwijk is verhuist. Het zou immers wel eens kunnen dat hij daar Daan weer tegen het lijf loopt...