Martien Meiland haalt scherp uit naar buurman: “Wishful thinking van de heer Meiland”

door: WVDS
Martien Meiland
Afbeelding bron: De Vijver Media

Martien Meiland en Erica gaan alweer verhuizen. Ze willen rust en konden de nieuwsgierige blikken en gebrek aan privacy niet meer aan.

Eerder vertelde Harry Mens, de huidige buurman van Martien Meiland, in de media al dat hij niets gelooft van de massa aan nieuwsgierige mensen. “Optochten van fans die langs het huis trekken? Ik denk dat dat wishful thinking is van de heer Meiland."

De familie was maandagavond te gast in het programma 'Jinek' om hun zoveelste verhuizing te bespreken. Martien kon het niet laten om scherp uit te halen naar zijn buurman, schrijft RTL Boulevard.

“Maar ook Harry Mens, die woont om de hoek bij ons. Die gaat dan zeggen: moet je luisteren, het valt zo mee. Helemaal geen fans. Nou, wij hadden een walking dinner met de buren in de straat en toen heb ik gezegd van: wij gaan weg. En zij zeiden allemaal: dat snappen wij volledig"

Martien wil duidelijke grenzen stellen. "Honderd keer op de foto in de Hoofdstraat in Noordwijk vind ik niet erg, maar als ik in m'n huis ben wil ik gewoon privacy."