Rachel Hazes deelt een emotionele boodschap op een verdrietige dag: "April is altijd een maand waar veel tranen vloeien"

door: ISL
Rachel Hazes in 'Kleine Jongen'
Afbeelding bron: VTM

Rachel Hazes beleeft moeilijke dagen. De ex-vrouw van wijlen André Hazes herdenkt haar overleden moeder.

En dat doet Rachel Hazes met een emotionele boodschap naast een foto van haar mama. "Lieve mama, morgen weer zo’n verdrietige dag. April is altijd een maand waar veel tranen vloeien. Het is gewoon niet te bevatten dat het dan alweer 13 jaar geleden is dat jij ons verliet", schrijft ze.

"Lieverd, wat heb jij een strijd geleverd, jouw geest wilde nog helemaal niet, maar jouw lichaam was gewoon op. Ondanks mijn machteloosheid van de laatste dagen ben ik toch heel blij dat ik bij jou in het ziekenhuis ben gebleven en hebben we nog zoveel besproken en gelachen samen."

"Gek hè mam, maar als een moeder komt te overlijden lijkt het wel dat ikzelf geen kind meer mag/kan zijn. Gewoon omdat wij altijd alles deelden samen. Ik zal misschien best weleens jouw zorgenkindje geweest zijn. Nou lieveling, ik kijk morgenavond weer extra naar de sterren. Dikke kus vriendin, jouw kleine meissie", besluit ze.