Zijn Linda de Mol en Jeroen Rietbergen weer samen? Dochter Noa wil er iets over kwijt

door: LHX
Linda de Mol
Afbeelding bron: Instagram @linda

Sinds de ernstige beschuldigingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag bij 'The Voice of Holland' zijn Linda de Mol en Jeroen Rietbergen uit elkaar. Of toch niet...?

Toen Linda de Mol te horen kreeg wat Jeroen Rietbergen allemaal had uitgespookt achter de schermen van 'The Voice of Holland', zette ze hem meteen aan de deur. Rond Valentijnsdag werden de twee echter samen gespot in Parijs.

De grote vraag is dus of ze opnieuw samen zijn. "Het enige dat ik erover wil zeggen is dat ik na een jaar tot de conclusie gekomen ben dat ik iets uit te zoeken heb", zei Linda daarover aan Shownieuws.

Nu wil ook haar dochter, de 23-jarige Noa Vahle, er iets over kwijt. Jeroen is vijftien jaar lang haar stiefvader geweest en ook zij was erg boos op hem toen het schandaal naar buiten kwam. Toch begrijpt ze haar moeder, laat ze weten aan 'Vandaag Inside'.

"Ik wil gewoon dat mijn moeder uiteindelijk gelukkig wordt", klinkt het. "Volgens mij zit je in een constant conflict tussen heel erg boos zijn op iemand maar ook van iemand houden. Dat ze het gaat uitzoeken is helemaal oké."