Let op als je deze hondenvoeding kocht bij Colruyt, Carrefour, Delhaize: Niet laten opeten

door: MRO
voeding hond
Afbeelding bron: Shutterstock.com

Let op als je hondenvoeding 'Pedigree Vital Mini Adult rund en groenten in zak van 1,4 kg.' hebt gekocht. Laat je hond hier niet van eten en neem contact op met de klantendienst.

Pedigree Vital Mini Adult rund en groenten in zak van 1,4 kg met de houdbaarheidsdatum van 12-11-2021 werd verkocht bij Carrefour, Colruyt, Delhaize en Intermarché. Het FAVV meldt dat er een te hoog gehalte aan vitamine in zit en dit zou de hond onwel kunnen maken.

"Consumenten in het bezit van een betreffend product kunnen contact met ons opnemen via email op contact@be.mars.com met daarbij een foto, met zichtbare EAN code en houdbaarheidsdatum, van het product dat ze hebben aangekocht en met vermelding van hun gegevens. Mars Belgium zal deze consumenten een waardebon toesturen ter waarde van de aangekochte producten. Wij vragen om het product nadien te vernietigen en, gezien de Covid-19 context, het product niet speciaal terug te brengen naar de winkel. Consumenten met verdere vragen kunnen Mars Belgium ook bereiken via de gratis telefoonlijn (tijdens kantooruren) op 0800/93 113.

Men wil benadrukken dat dit een geïsoleerd incident is en dat geen andere Pedigree ® producten getroffen zijn of deel uitmaken van de terugroeping. Zij kunnen dus veilig geconsumeerd worden.

Meer informatie vind je via deze link.