“Als Planckaerts zo blijven verder doen, zal één van hen nog in het ziekenhuis belanden”

door: PMN
Chateau Planckaert
Afbeelding bron: Eén

Elke week op zondagavond weten de Planckaerts meer dan één miljoen kijkers te lokken. Ze zijn in ‘ Château Planckaert’ een kasteel aan het renoveren.

De Confederatie Bouw is niet te spreken over de manier waarop de Planckaerts werken. Volgens Confederatie Bouw lappen ze alle veiligheidsvoorschriften aan hun laars.

“Wie in de bouw werkt en dus de nodige veiligheidsregels kent, schrikt zich een bult bij het aanzien van de werkzaamheden van de Planckaerts”, citeert Het Nieuwsblad de Confederatie Bouw in een persbericht.

“Zelfs als klussers zouden ze zich beter aan essentiële veiligheidsvoorschriften houden, zo niet belanden we in één van de volgende afleveringen met één van de familieleden in het ziekenhuis.”

"Dat is ronduit amateurisme"

“De Planckaerts geven met andere woorden helemaal niet het goede voorbeeld, ook al zijn ze al jaren actief in de bouw- en verbouwsector.” 

“Maar terwijl bouwbedrijven steeds meer de nadruk leggen op veiligheid, kunnen we bij deze familie ronduit spreken van amateurisme. En dat is in de bouwsector bijzonder gevaarlijk.”

Tags