Bob uit 'Down The Road' reageert voor het eerst na bijzonder pijnlijke gebeurtenis

door: STG
Bob uit 'Down The Road'
Afbeelding bron: VRT

Hoewel er in 'Down The Road' regelmatig nieuwe koppels gevormd worden, was dat voor Bob geen optie. Hij was tijdens de opnames nog samen met Ine, maar ging na de reis uit elkaar.

Afgelopen maandag konden we in 'Down The Road' al zien dat Bob al even met twijfels zat over de relatie met zijn vriendin Ine. Na de reis gingen ze uit elkaar. Bob zei dat hij zijn vriendin maar twee keer per jaar ziet. Tijdens de reis kwam hij tot het besef dat hij het graag anders zou zien.

In de MNM-podcast '22 Stomme Vragen' praat Bob voor het eerst openhartig over het moment van de breuk. Hij was zes jaar samen met Ine. "De afstandsrelatie was een beetje moeilijk voor mij", zegt Bob. Tijdens de reis heeft hij nagedacht wat hij ermee zou doen. Hij wil graag bij zijn ouders en vrienden zijn om leuke dingen te beleven. "Ik heb het zelf uitgemaakt op de avond van mijn verjaardag. Ik was aan het werken in de koffiebar en ze was daar. Ze reageerde opgelucht.

Bob en Ine blijven wel vrienden en gaan samen nog leuke dingen doen. Ook over de eigenschappen van een nieuw liefje heeft hij al nagedacht. "Dat ze open is, dat je elkaar kan verwarmen. Eerlijk zijn tegen elkaar en leuke dingen doen met haar", klinkt het.