Jaimie uit ‘Down The Road’ kondigt groot nieuws aan over zijn ‘Sophietje’

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Jaimie was ongetwijfeld één van de opmerkelijkste deelnemers van het derde ‘Down The Road’-seizoen. De kijkers zullen zich alvast nog herinneren dat hij vurig hoopte een lief over te houden aan de reis. Pas na de opnames sloeg de vonk over tussen hem en zijn Sophie.

In de special van Down The Road, die zondag wordt uitgezonden op Eén, zien we dat Jaimie en Sophie nog steeds een gelukkig koppel zijn. “Ik ben smoorverliefd op mijn ‘Sophietje’, lacht Jaimie. “Ik ga voor haar zorgen alsof ze koningin Mathilde is. Weet je, ik ga haar eind september een aanzoek doen. Zo graag zie ik haar!”

Jaimie en Sophie hebben elkaar niet veel kunnen zien de voorbije maanden. “Geen enkele keer in het echt, maar we hebben we elke dag met elkaar gefacetimed. De laatste keer dat we elkaar echt zagen, was voor de coronacrisis. Dan ben ik eens een keer gaan logeren bij Sophietje in Booischot”, klinkt het in Story.

Jaimie heeft verder nog goed nieuws te melden. “Ja, ik sla mijn vleugels uit. De reis heeft me echt veranderd en mama zegt dat ik veel volwassener ben geworden. Daarom mag ik nu zelfstandig wonen, in een huis met drie jongeren. Natuurlijk moet mijn Sophietje snel eens komen kijken hoe ik woon.”