Eddy Planckaert over zijn vrouw Christa: “Anders zou het niet blijven duren tussen ons”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews

Zondag was er weer een aflevering van ‘Château Planckaert’. Het was vooral afzien voor Junior Planckaert die geblesseerd raakte.


 

Eddy Planckaert is met zijn hele familie een kasteel in Frankrijk aan het renoveren. “Ik ben veertien jaar getrouwd met Christa”, verduidelijkt hij in Story.

“En voordien hadden we zeven jaar verkering. Met Christa heb ik gewoon een supermadam gevonden, dat is mijn grote geluk.” 

“Zonder haar was ik misschien al drie keer gescheiden, bij wijze van spreken, al ben ik mezelf nu aan het minimaliseren. Ik heb geen slecht karakter, maar ik ben een mens van de wereld.”

"Christa is geen nonnetje"

“Ik ontmoet veel mensen, de verleiding is groot. Het is geen makkelijk leven als je in de belangstelling staat. Ik zal altijd de stempel van flierefluiter blijven dragen.”

“Onderschat Christa niet”, gaat Eddy verder. “Ze is geen nonnetje. Gelukkig, anders zou het niet blijven duren, ik moet geen serreplant hebben. Christa is een fantastische madam, die alles kan lijmen. Dat is heel belangrijk in de familie.”