‘Gala van de Gouden K’s’ ontsnapt nipt aan groot drama: “Mijn dochter is nog steeds in shock”

door: ASX
Gala van de Gouden K's
Afbeelding bron: Instagram @ketnet_be

Gisteravond vond in Paleis 12 (Brussel) het ‘Gala van de Gouden K’s’ plaats. Een bijzondere editie want de galashow, waarin verschillende prijzen uitgereikt worden, werd immers voor de tiende keer georganiseerd. Opnieuw vielen heel wat programma’s en acteurs in de prijzen, maar even dreigde de show een dramatische wending te krijgen.

Zo mochten De Helden, oftewel Sieg De Doncker, Dempsey Hendrickx, Nico Vanhole en Maureen Vanherberghen de prijs voor beste Ketnet-programma uitreiken. Bij de aankondiging wou Maureen Vanherberghen een vlam de lucht invuren, maar de gewezen Ketnet-wrapster had de vlammenwerper omgekeerd vast.

Zowel de jurk als het haar van Maureen vatten vuur, maar gelukkig konden de vlammen meteen gedoofd worden. “Ik ben een beetje haar kwijt, maar dat groeit wel terug”, grapte Maureen. De Helden gingen vlotjes door met de show en riepen ‘Karrewiet’ uit als beste Ketnet-programma.

Het incident blijkt niet onopgemerkt voorbij zijn te gaan. Op de Instagrampagina van Maureen reageren heel wat mensen ongerust. “Is alles oke na dat ongeluk? Ik en mijn gezin zijn best ongerust”, “Onze kindjes waren enorm geschrokken. Hopelijk alles oke?” en “Mijn dochter is nog steeds in shock” klinkt het onder andere.

Maureen stelde de ouders en kinderen ondertussen gerust. “Er zijn geen helden gewond geraakt”, lezen we op Instagram Stories. Een bezoekje aan de kapper zal wellicht wel onvermijdelijk zijn.

Maureen Vanherberghen
Afbeelding bron: Instagram @maureen_vanherberghen