Maureen Vanherberghen zit met probleem tijdens zwangerschap: "Echt wel stresserend"

door: LHX
Maureen Vanherberghen
Afbeelding bron: VTM

Maureen Vanherberghen en Sieg De Doncker, hebben samen een dochtertje, Nelle. Later dit jaar komt er nog een kindje aan.

Zo'n drie weken geleden maakten Maureen Vanherberghen en Sieg De Doncker het heuglijke nieuws bekend. Ze verwachten hun tweede kindje.

Of het een jongen of een meisje wordt, willen ze nog even geheim houden. Een naam hebben ze nog niet, vertelt Maureen in de podcast '22 minuten stomme vragen'.

"Ik vind dat zó moeilijk", zegt ze. "We hebben er gisteren nog over gediscussieerd in bed. Ik vond dat bij Nelle het aller-, allermoeilijkste aan heel die zwangerschap. Want jij geeft dat kind een stempel voor de rest van haar leven."

"We hebben nog geen naam gevonden en ik vind dat echt wel stresserend." Ze heeft wel een aantal namen in haar hoofd die ze leuk vindt. Daarbij zijn heel wat namen die zowel voor jongens als meisjes kunnen dienen, zoals Max en Willy.

"Het alternatief dat we bij Nelle hadden, staat nu precies niet meer op de lijst, omdat dat voelt als 'de naam die je niet gekozen hebt'. Toch wil ze die naam niet onthullen, voor het geval dat zij en Sieg uiteindelijk niets beters vinden.

Eén ding weten ze gelukkig al wél: de achternaam wordt, net als bij Nelle, gewoon De Doncker. "We hebben allebei lange namen, dus het is kiezen tussen de pest en de cholera. Als we beide namen nemen, is dat kind helemaal gechareld."