Gloria Monserez doet monden openvallen in ‘De Droomfabriek’: dit is er aan de hand

door: ASX
Gloria Monserez
Afbeelding bron: Photonews

Gisteravond kon je op VRT1 kijken naar alweer een nieuwe aflevering van ‘De Droomfabriek’. Daarin stond onder meer topatlete Nina Derwael centraal.

Na een hele zware revalidatie aan de schouder is Nina Derwael helemaal terug van weggeweest. Vorige week pakte Derwael goud op de balk in de Wereldbeker in Caïro. Vandaag staat een belangrijke kwalificatiewedstrijd voor de Olympische Spelen op het programma.

De Droomfabriek lanceerde een oproep om Nina een hart onder de riem te steken. Honderden mensen stuurden een filmpje om hun turnkunsten met de wereld te delen. Ook tijdens de show zelf kwamen enkele gymnasten live hun kunsten tonen.

De grootste verrassing kwam echter van presentatrice Gloria Monserez. Samen met Bart Peeters bracht ze een gepersonaliseerde versie van She Goes Nana, de grootste hit van The Radios uit 1992. Dat Gloria van heel wat markten thuis is, wisten we al langer. Nu blijkt ze naast acteren en presenteren ook nog over een goeie zangstem te beschikken.

Op social media wordt de blondine dan ook bedolven onder de complimenten. “Wat een getalenteerde vrouw!”, “Perfect live kunnen zingen en het er laten uitzien alsof het geen moeite kost. Proficiat”, klinkt het onder meer. Bekijk en beluister hieronder zeker nog eens het fragment.