Siska Schoeters en Niels Destadsbader verhuizen met ‘Zomerhit’ en verwelkomen jongste artiest op het podium

door: WVDS
Zomerhit 2022 - Show 2 @ De Panne - Presentatie - Niels Destadsbader & Siska Schoeters - 025.jpg
Afbeelding bron: VRT

De tweede uitzending van de Radio 2 ‘Zomerhit’ bereikte zaterdag heel wat kijkers. En het muziekprogramma verlaat nu De Panne om naar een nieuwe kustlocatie in Bredene te trekken. 

Je kan zelf ook heel veel Vlaamse artiesten aan het werk zien tijdens de opnames van de volgende Zomerhit-shows op woensdag 27 en donderdag 28 juli. Woensdag zijn deze vier genomineerden van Zomerhit 2022 in Bredene te vinden: Berre, Jérémie Vrielinck & Sali Haidara, Metejoor & Snelle en Pommelien Thijs.

Speciaal voor ‘Zomerhit’ zingt Ozark Henry die dag zijn grote hit ‘I’m your Sacrifice’ samen met The Starlings. En terugblikken in de tijd doet Zomerhit met: Bart Kaëll, een medley van de grootste dancehits van Sylver, The Dinky Toys

Jongste performer

Karista Khan is met haar veertien lentes waarschijnlijk de jongste artiest die op het podium van Zomerhit 2022 zal staan. De winnares van The Voice Kids zingt Shackles (Praise You) van Mary Mary.

Internationaal 

Internationaal geweld op het podium met Goldband, de popsensatie uit Den Haag en de Frans-Mauritiaanse Willy William. Hij heeft opnieuw een dikke hit te pakken en zorgt voor tropische sferen met een van de grootste, internationale knallers van dit moment: Trompeta.