Vrouw in alle staten na aankoop bij Lidl: “Dagenlang erg ziek geweest”

door: BVDO
Lidl supermarkt
Afbeelding bron: David Marin Foto / Shutterstock.com

Een vrouw uit het Nederlandse Uden is dagenlang ziek geweest. Dat gebeurde nadat ze een schaaltje vla uit de Lidl had gegeten.

De feiten dateren van 14 oktober, maar de vrouw komt er nu mee naar buiten omdat Lidl nog altijd niet gereageerd heeft op de gebeurtenissen.

Elke dag at de vrouw na het avondeten een schaaltje vla van de Lidl. Die dag liep het fout. “Ik ben er vier dagen heel ziek van geweest. Ik kon nauwelijks op m'n benen staan, waardoor ik niet kon werken”, vertelt de vrouw aan Hart van Nederland.

Ze had al een deel van de vla opgegeten toen ze plots zag dat er een grote klomp, dat leek op een stuk vlees, in het potje zat. Ze stuurde het op naar Lidl, maar daar zou het nooit aangekomen zijn. De vrouw wil nooit meer boodschappen doen bij de supermarktketen door de manier waarop ze behandeld wordt.

“Ze laten ons in de kou staan. Ik heb een terminale man thuis zitten, en ben blij dat hij het niet gegeten heeft. Wie weet wat het met hem had gedaan”, besluit de vrouw. Lidl laat weten dat ze nog niet kunnen communiceren over het voorval omdat het onderzoek naar de feiten nog loopt.

Lees al het nieuws via de gratis app van Redactie24