'Familie'-acteur Ludo Hellinx slachtoffer van brutale misdaad

door: LHX
ludo hellinx (1).jpg
Afbeelding bron: Photonews

Ludo Hellinx speelde tot begin dit jaar de rol van Patrick in 'Familie'. Zijn ontslag hakte er stevig in bij hem, maar het is niet de enige tegenslag die hij dit jaar heeft gehad. Onlangs werd hij slachtoffer van een brutale inbraak.

Met meer dan een jaar vertraging konden Ludo Hellinx en zijn vrouw Anna onlangs eindelijk naar hun nieuwe appartement aan het Zuid in Antwerpen verhuizen. Amper een dag later volgde een grote domper: er was ingebroken.

Op zondagnamiddag nodigden hun vroegere buren hen uit om naar de match van de Rode Duivels te komen kijken. Slechts een uurtje waren ze van huis, maar toen is het gebeurd, vertelt Ludo in Dag Allemaal. Toen ze terugkwamen zagen ze dat de voordeur geforceerd was en dat binnen alles overhoop gehaald was.

"Ik was volledig over mijn toeren", getuigt Ludo. "Verhuisdozen waren opengescheurd en lagen overal verspreid, lades waren opengetrokken." Vreemd genoeg was er weinig gestolen. Zo gingen de dieven lopen zonder zijn laptop, iPad en dvd-speler. Hun bankkaarten waren dan weer wél weg.

Toch heeft de gebeurtenis er diep ingehakt bij de acteur. "Die ravage, ik was er echt niet goed van", klinkt het. "Mijn vrouw is nog kalm gebleven. Bij mij brak er iets."

Download nu de gratis app van Redactie24