Nóg meer ontslagen bij 'Familie': Acteurs reageren verbijsterd

door: LHX
Afbeelding bron: Medialaan

Het nieuws over het ontslag van Gunther Levi en Martine Jonckheere bij velen nog niet verwerkt. De makers van 'Familie' schuwen de controverse duidelijk niet: nu moeten ook Hilde Van haesendonck en Ludo Hellinx de soap verlaten.

Het zijn nog eens twee gevestigde waarden die 'Familie' moeten verlaten: Hilde Van haesendonck en Ludo Hellinx spelen al vele jaren respectievelijk Jenny en Patrick. Ook bij hen komt het ontslag als een donderslag bij heldere hemel.

"Ik was met verstomming geslagen", zegt Hilde in Het Laatste Nieuws. "Het nieuws dat ook ik op de keien beland, zal er bij de fans ongetwijfeld hard inhakken."

Ook Ludo Hellinx voelt zich erg slecht bij de beslissing. "Ik had dit absoluut niet zien aankomen en kan er dan ook geen enkel begrip voor opbrengen", klinkt het bij hem.

De makers van 'Familie' laten weten dat ze de keuze maakten omdat ze meer willen inzetten op jonge personages en een inkijk willen geven in de leefwereld van studenten. "Die categorie hadden we de voorbije jaren wat verwaardloosd."