Hilde Van haesendonck en Ludo Hellinx nemen met pijn in het hart afscheid: 'Of we ooit nog hopen op te duiken?'

door: COS
Ludo Hellinx (Patrick) en Hilde Van haesendonck (Jenny) in 'Familie'
Afbeelding bron: VTM

Patrick en Jenny namen op maandag afscheid in 'Familie'. De kijkers moeten ook echt afscheid nemen, wat Ludo Hellinx en Hilde Van haesendonck keren niet terug.

Jenny en Patrick zijn richting Turkije getrokken om een wereldreis aan te vangen. Die zal drie maanden duren. "Op z'n minst", klonk het in 'Familie' bij Patrick. Die woorden voorspellen het al: we zien het koppel niet meer terug.

"Dat Jenny en Patrick in het verhaal niet gestorven zijn, doet me niet veel", zegt Ludo bij HLN. "Want ondertussen zijn we wel weg en verdwijnen we. Mag ik hopen om ooit nog eens op te duiken in de reeks? Nee, ik denk dat we wel een streep onder dit hoofdstuk kunnen trekken."

Ook Hilde vreest dat het vertrek van Jenny en Patrick definitief is. "Een comeback van Jenny en Patrick? Daar zijn geen concrete plannen voor. Ik vrees dat een terugkeer er nooit meer van zal komen", besluit de actrice.

Het vertrek heeft een grote indruk achtergelaten bij Hilde en Ludo. Vooral de reacties van de 'Familie'-ploeg raakten hen diep. Zo kregen ze na hun laatste opname een warm applaus en trof Hilde een dag later een huis vol bloemen aan.