Hilde Van haesendonck ziet het helemaal misgaan bij 'Familie': "Stond recht en trapte het af"

door: COS
Ludo Hellinx (Patrick) en Hilde Van haesendonck (Jenny) in 'Familie'
Afbeelding bron: VTM

Het wordt deze week een fijn weerzien met enkele vertrouwde 'Familie'-gezichten. Ludo Hellinx en Hilde Van haesendonck maken opnieuw hun opwachting.

Als Patrick en Jenny keren Ludo Hellinx en Hilde Van haesendonck donderdag even terug van hun wereldreis voor het huwelijk van Benny (Roel Vanderstukken) en Samira (Belinda Voorspoels) op vrijdag 31 maart. In januari stonden ze anderhalve dag op de set van 'Familie'.

Hilde vond het heel fijn om terug te zijn en iedereen nog eens te zien. Het voelde voor haar als thuiskomen. Ludo stond eerst nog wat weigerachtig tegenover de terugkeer. Uiteindelijk heeft ook hij genoten van de korte comeback. 

Ludo heeft het erg moeilijk gehad met het ontslag. Daar was Hilde natuurlijk getuige van. Ze werden bij de directie uitgenodigd en kregen het slechte nieuws er samen te horen.

"Toen we te horen kregen dat Jenny en Patrick op wereldreis zouden vertrekken en we nog slechts af en toe zouden terugkeren, stond Ludo recht en trapte hij het af", zegt Hilde in Primo. "Ze vroegen mij om achter hem aan te gaan. Dat heb ik gedaan, maar hij was al op weg met zijn fiets."