Baby van 7 maanden dood aangetroffen tussen hondenuitwerpselen: Ouders gearresteerd

door: MRO
police ambulance
Afbeelding bron: Matt Gush / Shutterstock.com

Twee ouders zijn gearresteerd nadat hulpdiensten hun baby van 7 maanden oud dood aantroffen in hun appartement in het Amerikaanse Texas. 

Vorige week dinsdag kreeg de politie een noodoproep en trok onmiddellijk naar het appartement van moeder Leyla (18) en vader Kameron (23). Daar troffen agenten het lichaam van een baby van 7 maanden aan. In het appartement lagen uitwerpselen van een hond op de vloer. 

Het kindje vertoonde kneuzingen en zwellingen aan de linkerkant van het aangezicht. Kameron gaf tijdens een verhoor toe dat hij met de baby wilde spelen en hem in de lucht gooide, maar per ongeluk op de vloer liet vallen. 

Hij verklaarde dat hij dit verzweeg aan Leyla omdat hij niet in de problemen wilde komen. In de daaropvolgende dagen was het kindje onrustig, maar de ouders zochten geen hulp en de baby overleed drie dagen later, zo meldt The Sun.

Ze gaven ook toe dat ze nog probeerden de uitwerpselen van de hond op te kuisen vooraleer de politie arriveerde. Beide ouders werden gearresteerd.

Tags amerika