Man wil verjaardag vieren met verkrachting van baby: Zo liep hij in de val

door: STS
Gaal
Afbeelding bron: Hamilton County Police

Een pedofiel die een baby wilde misbruiken heeft daar honderden kilometers voor afgelegd. Vervolgens werd hij gearresteerd.

De 49-jarige Dennis Allen Gaal uit de Amerikaanse staat Mississippi dacht dat hij met een andere pedofiel had afgesproken in een hotel in de stad Chattanooga, in de staat Tennessee.

Hij wilde een baby van tien maanden oud misbruiken. In plaats daarvan liep hij maandag in een hinderlaag. Hij wist niet dat hij met een undercoveragent van de FBI te maken had.

De agent kwam op 12 november al in contact met de man in een Telegram-groep. De man drukte zijn seksuele interesse uit voor jongens van 0 tot 12 jaar.

Nietsvermoedend vertelde de man de agent dat hij op 11 december verjaarde en dat hij ernaar uitkeek om de roadtrip te maken. "Klinkt geweldig. Ik kan niet wachten. Dit wordt de beste reis ooit", citeert The Daily Mail uit een politieverslag.

De man begon in de berichten ook op te scheppen over eerdere feiten. Het zou allemaal begonnen zijn met zijn 2-jarige neefje en hij zou nog drie jongetjes hebben aangerand.

In 2000 werd hij al eens tot tien jaar cel veroordeeld voor het misbruiken van een 2-jarig jongetje. Hij beweerde toen dat de peuter seksuele avances gemaakt had.