Stiefvader foltert en verkracht meisje: "Ik heb twee kinderen van hem"

door: STS
Meisje - tiener - wenen - verdriet
Afbeelding bron: Pixabay (archieffoto)

Een vrouw die als kind misbruikt werd door haar stiefvader en kinderen van hem kreeg, heeft haar verhaal nu verteld.

"Een van de eerste herinneringen die ik heb, zijn flitsen van scans die genomen werden. Ik was drie of vier jaar oud en ik was bont en blauw geslagen", vertelde de nu 40-jarige vrouw aan The Sun.

Na twee weken in het ziekenhuis gelegen te hebben werd ze gedurende zes maanden bij een pleeggezin geplaatst. Daarna moest ze terugkeren naar haar moeder en stiefvader.

De zaak rond kindermishandeling tegen het duo was stopgezet, naar verluidt omdat bewijs van de dokter, die op vakantie was, niet tijdig werd ingediend.

Foltertechniek

Kort daarna werd ze opnieuw geslagen. Toen ze vijf jaar was, plaste ze in bed omdat ze te bang was om iemand wakker te maken indien ze naar het toilet zou gaan. Haar straf was wreed. Haar stiefvader sleepte haar de kamer uit en paste waterboarding op haar toe, een foltertechniek waarbij het slachtoffer het gevoel krijgt te verdrinken.

Op haar 11de moest ze strippen voor haar stiefvader. Vanaf haar 14de begon hij haar te verkrachten.

"Ik smeekte mijn moeder om hem te doen stoppen, maar ze zei: 'Hij wil jou, niet mij.' Later nam ze deel aan het misbruik."

Zwanger

Op haar 16de raakte ze voor het eerst zwanger van haar stiefvader, op haar 18de volgde een tweede kind.

Op haar 22ste kon ze de moed vinden om hulp te zoeken en te ontsnappen aan haar moeder en stiefvader. Het duurde daarna nog vele jaren voor ze naar de politie durfde te stappen.

Boek

In 2016 werd haar stiefvader tot een celstraf van 25 jaar veroordeeld. Haar moeder kreeg 18 maanden gevangenisstraf.

Nu heeft de Engelse vrouw rust gevonden. Ze heeft haar vreselijke ervaringen neergeschreven in het boek 'Hidden Torture: A Face Behind A Masquerade Mask'.

Download nu de gratis app van Redactie24