Vermist meisje is dood: Mannen dumpten lijkje op stort

door: STS
Danka
Afbeelding bron: Interpol

Een peuter die als vermist was opgegeven, is niet meer in leven. Het lichaam van het meisje werd door twee mannen gedumpt op een stortplaats.

Het bijna 2-jarige meisje Danka Ilic, uit Servië, werd vorige maand, op 26 maart, als vermist opgegeven. De politie deed een oproep aan de hele bevolking en verspreidde een foto van het kind. Er werden zoekacties gehouden, maar zonder succes.

Nu zijn er twee mannen gearresteerd. De twee zijn collega's die onderweg waren voor hun werk. Ze worden ervan verdacht de kleine Danka te hebben aangereden met hun voertuig nadat het meisje vanuit een tuin de straat was opgelopen.

Volgens een verklaring van de politie raapten de twee het meisje op na de aanrijding en staken ze haar in de kofferbak van hun voertuig. Daarna reden ze naar een stortplaats, waar ze het lichaam dumpten. De twee hebben dat tijdens een verhoor bekend.

Opmerkelijk is dat de vader van het slachtoffer hen nog had tegengehouden met hun wagen en hen vroeg of ze zijn dochtertje gezien hadden. Ze zeiden van niet. Een van de mannen ging later nog mee helpen tijdens een zoekactie.

Het lichaam van het meisje is echter nog niet teruggevonden. Het is mogelijk dat de mannen op een later tijdstip terugkeerden naar de stortplaats en het lichaam verplaatsten, meldt Euronews.